Bemutatkozunk - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozunk

AC Plymovent Kft.

Cégünk több mint negyed évszázad óta sikeres szereplője Magyarországon és Közép Európában a technológiai szellőzési iparágnak.Fő profilunk a helyi elszívás.Megalakulásunk óta különböző- képviselői, disztribútori, illetve vegyesvállalati- formákban működtünk . A 2000-es évek közepére cégünk működési területének több országában, nem utolsó sorban Magyarországon piacvezetővé vált.


Tevékenységünk a nagykereskedelmen kívül igény szerint kiterjed az elszívó rendszerek tervezésére és telepítésére. Természetesen ellátjuk berendezéseink garanciális, valamint garancián túli szervízét , eredeti alkatrészekkel biztosítjuk az alkatrészellátást . Az elszívó rendszerek rendszeres felülvizsgálatát és karbantartását keretszerződéses formában ajánljuk érdeklődő partnereinknek.   

Sikerünket a magas presztízsű termékkörünknek, immár Európa szerte elismert szakirányú tapasztalatunknak, és partnerközpontú vevőkezelésünknek köszönhetjük. Húsz évnél régebben működő elszívó rendszereink bizonyítják, hogy megrendelőink részére   hosszú távon is fenntartható, üzemeltethető megoldásokat építettünk ki, melyek funkcióit a mai napig igénylik.

Magyarországon kívül megtalálhatók berendezéseink Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Romániában, Szerbiában Szlovákiában és Szlovéniában melyek közül számos rendszert terveztünk és telepítettünk is.A fókuszált Plymovent termékpaletta mellett projektjeinket kipróbált beszállítóktól származó kiegészítő termékekkel tesszük egésszé.

Hazai, környékbeli referenciáink száma és minősége messze a szakmában dolgozó egyéb cég eredményei fölé helyezi elismertségünket.

Számos Magyarországon alkalmazott műszaki megoldásunk szolgált további fejlesztési irányként Plymovent részére.

A  link-re kattintva kapcsolatba léphet velünkCégfilozófia

Negyed évszázados- technológiai szellőzésben szerzett gyakorlatunk-széles magyarországi és környező országokban kiépített referenciahálózatunkkal,piacvezető termékkörünkkel,hatásos és fenntartható elszívástechnikai megoldásokkal együttesen szolgálja munkahelyi levegőtisztasági gondjának megoldását.
Plymovent

Plymovent világszerte vezető vállalat a hegesztési füstelszívás, olajköd-emulzió elszívás, kipufogógáz elszívás területén. A cég  képviseltetve van a világ 5 kontinensén közvetlen kereskedelni irodai illetve kereskedői jelenléttel. A globális jelenlétnek és kedvező felhasználói tapasztalatoknak köszönhetően számos nemzetközi nagyvállalat, illetve egyre több helyi kisválalkozás választotta berendezéseinket.

Plymovent vevői igényekhez igazodó, folyamatos termékfejlesztésének és innovációinak eredménye nemzetközileg piacvezető helyzete az adott szegmensekben.

Korábbi struktúráját Plymovent átalakította, a saját tulajdonú gyártóbázis megújult,illetve újabb többek között logisztikai egységekkel egészült ki. Plymovent  optimalizált beszállítói és export logisztikai hátterének köszönhetően a termékek a leggazdaságosabb úton és áron jutnak el megrendelőinhez.
A méltán eredményes hegesztési füstelszívókon kívül világszerte sikertermékek még a tűzoltó laktanyák gyors indítású jármű kipufogógáz elszívói illetve a hatékony olajköd leválasztók.

Plymovent cégtörténetéről részletesen az angol nyelvű honlapon olvashat


AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz