Dohányzó kabin - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Dohányzó kabin

Közösségi terek légtisztítása

A Smoke ‘n Go Totalconcept keretében kidolgoztuk a nemdohányozók védelmét a belső terekben. A dohányosok úgy hódolhatmak szenvedélyüknek, hogy közben nem szükséges megalázó körülmények között kirekesztve cigarettázniuk, mindeközben a nem dohányzók egészségére semmilyen veszélyt sem jelentenek. Éppen ellenkezőleg !
Elegáns  megjelenésükkel  a dohányzó kabinok bármely irodában , vagy épületrészben elhelyezhetőek minden olyan helyen ahol elegendő szabad tér áll rendelkezésre úgy, hogy közben a környezetük  díszeivé is válnak   . Eközben nem válik szükségessé pótlólagos szellőzéstechnikai berendezések felszerelése sem.
A dohányzó kabinok javasolt elhelyezési területei:exkluzív irodák, bemutatótermek, protokolláris fogadóhelyiségek, konferenciatermek és előterei, repülőtéri várótermek. Ezen túlmenően javasoltak minden olyan belső épületrészben, ahol építészeti és gépészeti átalakítás nélkül szükséges dohányzó helyeket kialakítani és dohányzó embertársainkat nem akarjuk csupán azért a téli hidegbe száműzni azért, hogy  szenvedélyüknek hódolhassanak. Másfelől az átlátszó -üvegfalu kialakítás- következtében megakadályozható, hogy a munkahelyeken dohányzás címén a dolgozók hosszabb időre "eltűnjenek".
A dohányzó kabinok olyan magas szűréstechnikai paraméterekkel rendelkeznek, hogy a dohányfüsttel szennyezett levegő a megtisztítás után a belső terekbe visszavezethető.
Az olyan termékekkel , mint a dohányzó kabinok, dohányzó asztalok, hamu -csikktartók és levegőtisztítók a Smoke ‘n Go Totalconcept teljes  megoldást kínál a dohányzóhelyek specifikus  problémáinak megoldására.

AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz