Filterek - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Filterek

Termékek

A Plymovent szűrőberendezések évtizedes megbízható működéssel népszerűek Magyarországon és világszerte. Hodozható hegesztési füst szűrő ? Nem gond ! Telepített olajköd leválasztó ? Megoldva ! Plazma illetve lángvágási por és füst szűrése: kiváló, testreszabott megoldásokkal szolgálunk technológiájához.

Amennyiben technológiája bővül, módosul: moduláris felépítésű szűrőberendezéseink nem szorulnak cserére, hanem egyszerűen átépíthető vagy bővíthető a meglévő rendszer - egy vagy több szűrőmodul hozzáadásával illetve több felé választásával . Ilyen módon nem csak értékes hely takarítható meg az üzemcsarnokon belül, hanem a már egyszer megvásárolt  értékes vezérlőrendszerért nem kell újból pénzt kiadni.

Az adott technológiától függően - köszönhetően a berendezések magas szűrési hatásfokának - az elszívott és megszűrt levegő az üzemcsarnok légterébe visszavezethető. Ezzel értékes fűtési költség takarítható meg, növelve a beruházás megtérülési mutatóit.

Munkatársaink a közel  két évtizede halmozódó  tudásbázisunknak köszönhetően és  az Ön igényéhez igazodva  kiválasztják az adott technológiához és cége anyagi lehetőségeihez legjobban igazodó elszívó - szűrőrendszert . Cégünk nem csupán a készülékeket, hanem a hozzá tartozó tapasztalatot is kínálja.

Számítástechnikai hasonlattal élve:a hardverhez program is jár , melyet azonban  nem kell külön megfizetni.

Válassza a tapasztalatot !

Tovább a termékekhez:


AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz