MistEliminator - ME - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

MistEliminator - ME

Termékek
Moduláris szűrőrendszer a hatékony olajköd elszívás szolgálatában

Fókusz

A moduláris szűrőrendszer hatékonyan  csökkenti a CNC és egyéb fémmegmunkálási technológiák során kialakuló olajköd háttérkoncentrációt .
Leírás

A MistEliminator egy elemekből álló szűrőrendszer, mely gyárócsoportok illetve egyedi CNC fémipari megmunkálógépek környezetében csökkenti a levegő háttér olajköd koncentrációját. A keletkező olajköd típusától függően lehet ME-3 illetve ME-4 típuscsalád közül választani.Minden szűrő és szűrőoszlop az gények alapján testreszabható. Levegő recirkuláció esetén kiegészítő HEPA szűrőre van szükség. A levegő visszaforgatása biztosítja, hogy a nagy költséggel felfűtött/lehűtött levegő a csarnokban marad. Ezzel nem csupán energiamegtakarítás képződik, de a hűtési és fűtési költségráfordítások is csökkenthetőek.

Szűrőbe integrált  ventilátor
Az önállóan telepített szűrőoszlopokon túl , Plymovent  all-in mrgoldásokat is kínál. Az ME-42/F1 és ME-42/F2 egységek a sztenderd szűrőoszlopok tetején beépített ventilátort tartalmaznak .A beépített ventilátor fő előnye, hogy nem igényel többlet csövezést.

Tulajdonságok


• A szűrőrendszer használatával a biztosítható az előírásoknak megfelelő munkahelyi levegőtisztaság  
• Csökkenti a munkahelyi egészségügyi kockázatot
• Biztonságos munkahelyi környezet
• Növeli a termelékenységet
• Csökkentett karbantartási/üzemi költség
• Levegő visszaforgatás esetén energiamegakarításMistEliminator Video
Mikor ajánlott ?
Olyan gyártástechnológiák , ahol hűtő-kenő folyadékokból (MWF’s) származó, megmunkált fém hűtése vagy kenése során olajköd vagy füst képződik. Az  MWF a hűtő vagy kenő folyadékok generikus megnevezése.
AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz