Olajköd leválasztók - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Olajköd leválasztók

Termékek

Olajköd leválasztás


Kézi,félautomata és teljesen automatizált gépi forgácsolás,fémmegmunkálás során a megmunkáló berendezések, valamint a megmunkált darabok védelmében a gyártástechnológia szerves része hűtő-kenő folyadékok használata. Ugyanakkor a gépeket kiszolgáló operátorok, vagy akár a számítástechnikai feladatokat ellátó komponensek gyakran nem, vagy alig részesülnek védelemben.

A gyártás környezetben lebegő és  lerakódó olaj, emulzió súlyos egészségi, a közlekedés során csúszásveszályt valamint gépi meghibásodási kockázatot jelent.

Folyamatos kitettség esetén már az egészségügyi határértékek alatti  olajköd háttérkoncentréció is az operátorok számára nehezen vagy elviselhetetlen mukahelyi körülményeket tud teremteni, ami növelt betegnap számot, esetleg a szakképzett munkaerő elvándorlását erededményezheti.


Ezért különösen fontos, hogy az adott technológiához a leg megfelelőbb elszívási megoldás kerüljön alkalmazásra.Országosan referenciált, fenntartható működési költségszinten üzemeltethető rendszereket ajánlunk felhasználóinknak immár 2 évtizede.Túl az egyszerű berendezésösszeállításon és csővezeték kiépítésen, elszívóinkat rendszerszinten építjük ki, szükség esetén technolólógiába integrált , egyedi vezérléstechnikával egészítjük ki.


A berendezések,műszaki megoldások kiválasztása során az adott feladatra leginkább alkalmas eszközeinket javasoljuk, azonban a feladat és alkalmazás előzetes ismerete nélkül nem áll módunkban a szükséges ismereteket nélkülöző vállalásokat tenni.


A megfelelő elszívórendszer kiválasztáshoz kérje munkatársaink segítségét a link -re kattintva.Megmunkáló központra felszerelhető MistWizard információk: itt

Kompakt vagy központi elszívást biztosító MistEliminator információk:itt

EM HFE-SFE elektrosztatikus olajköd leválasztó információk:itt

AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz