PersonalPro-Csisz - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

PersonalPro-Csisz

Termékek
Legjobb védelem vágáshoz  és csiszoláshoz
Fókusz

A Plymovent vágási és csiszolási  PersonalPro csiszolási arcvédő maszk  friss levegős respirátorral kombinálva egésznapos, komfortos  munkavégzésre kifejlesztve.
Termékismertető letöltés: itt
Leírás


A PersonalPro hegesztő pajzs kifejezetten  a leghatásosabb védelemi fejlesztés csiszolással és vágással összefüggő levegő szennyeződés ellen.A PersonalPro felhasználói komfortot, optimális viseletet és stílust biztosít. Az eredmény biztonságosabb és termelékenyebb munkahekyi környezet.
Még egy kiváló termék a PersonalPro családban  vágási feledatokhoz. A pehelykönnyű sisak súly mindössze  328 g ezért utolérhetetlen viseleti kényelmet garantál. Nagyméretű arcvédő maszkja van,valamint állítható fejpánttal készül.
A köszörűs  sisak a következő európai arcvédelmi szabványnak felel meg:  EN 175 B, EN 175 B és EN 379.


Automatikus fényre sötétedő,DIN 9-13 hegesztési fény szűrő. Ezen túlmenően a sisak 4 ívszenzorral rendelkezik , melyek válaszideje 0,2 ms. Ez biztosítja a megfelelő arc és szemvédelmet anélkül, hogy a állandóan fel kelljen hajtani a pajzsot a munkadarab ellenőrzésekor.A hegesztőpajzs látószöge  160° a két oldalsó ablaknak köszönhetően. A hegesztőpajzs alatt extra széles csiszolási arcmaszk található.

Egyéni légzésvédő egység

A frisslevegő szűrő gondoskodik arról, hogy  a vágási művelet során mindig tiszta levegő jusson a pajzsba. Az egység 2 sebességfokozattal van ellátva: az alapfokozat 180 l/perc teljesítménnyel, a magasabb fokozat esetén az egység 220 l/perc levegőt fúj a sisakba. A szükséges sebesség megválasztása a hegesztő saját szokásaitól, a környezettől és a hegesztési feladattól függ. A nagy méretű kezelőgomb egyszerű kezelést biztosít.A szűrő és motoregység  PRSL TH2 besorolású (Újra hasznosítható szilárd és folyékony anyagok).A tölthető lithium akkumulátor 10 órás üzemidőt, valamint alacsony össztömeget  biztosít. A tartozékként vásárolható hordhám segítségével az 1,18 kg összsúly jobban elosztható.
Az egyéni respirátor fény és hangjelzést ad amennyiben az akkumulátor közel van a lemerüléshez, illetve a levegőszűrő telített.

Kiegészítők

A hegesztő és csiszoló sisak szállítási terjedelme:légvezeték és erős tároló és hordtáska. Ezen túlmenően külön vásárolható tartozékok: korrekciós lencsék szemüvegeseknek, komfort hordhám és övtoldó.

Tulajdonságok:
  • Nagyméretű átlátszóarcmaszk
  • Egyéni respirátor : PRSL szűrés
  • 2 befúvási sebesség
  • Pehelykönnyű kialakítás
Felhasználási terület

•Vágási munkákhoz
•Csiszoló-köszörűs munkavégzéshez
AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz