PersonalPro-Heg - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

PersonalPro-Heg

Termékek
Legjobb védelem hegesztéshez és csiszoláshoz
Fókusz

A hegesztési PersonalPro egy sokoldalú friss levegős pajzs  pálcás, MIG/MAG és TIG hegesztésekhez, valamint csiszolási munkákhoz.Termékismertető letöltés: itt
Leírás

A hegesztő védősisakok új generációja
A PrsonalPro hegesztő pajzs a legújabb , hegesztés ipar számára elvégzett fejlesztés eredménye és a legújabb generációs olyan  felhajtható fényre sötétedő pajzs , mely mögött állandóan átlátszó  arc és szemvédő maszk található.Ezzel a megoldással a hegesztő állandó légzésvédelemben részesül , először hegesztési füst,utána a csiszolati porok ellenében.

Specifikáció

Automatikus fényre sötétedő,DIN 9-13 hegesztési fény szűrő. Ezen túlmenően a sisak 4 ívszenzorral rendelkezik , melyek válaszideje 0,2 ms. Ez biztosítja a megfelelő arc és szemvédelmet anélkül, hogy a állandóan fel kelljen hajtani a pajzsot a munkadarab ellenőrzésekor.A hegesztőpajzs látószöge  160° a két oldalsó ablaknak köszönhetően. A hegesztőpajzs alatt extra széles csiszolási arcmaszk található.
A sisak a következő 3 európai szabványnak felel meg: EN 166 B, EN 175 B és EN 379. A hegesztőpajzs lehetővé teszi a könnyű váltást a hegesztés és csiszolás között.

Egyéni légzésvédő egység

A frisslevegő szűrő gondoskodik arról, hogy  a hegesztési művelet során mindig tiszta levegő jusson a pajzsba. Az egység 2 sebességfokozattal van ellátva: az alapfokozat 180 l/perc teljesítménnyel, a magasabb fokozat esetén az egység 220 l/perc levegőt fúj a sisakba. A szükséges sebesség megválasztása a hegesztő saját szokásaitól, a környezettől és a hegesztési feladattól függ. A nagy méretű kezelőgomb egyszerű kezelést biztosít.

A szűrő és motoregység  PRSL TH2 besorolású (Újra hasznosítható szilárd és folyékony anyagok).

A tölthető lithium akkumulátor 10 órás üzemidőt, valamint alacsony össztömeget  biztosít. A tartozékként vásárolható hordhám segítségével az 1,18 kg összsúly jobban elosztható.
Az egyéni respirátor fény és hangjelzést ad amennyiben az akkumulátor közel van a lemerüléshez, illetve a levegőszűrő telített.

Kiegészítők

A hegesztő és csiszoló sisak szállítási terjedelme:légvezeték és erős tároló és hordtáska. Ezen túlmenően külön vásárolható tartozékok: korrekciós lencsék szemüvegeseknek, komfort hordhám és övtoldó.

Tulajdonságok:
  • Szűrés: DIN 9-13
  • Átlátszó álll.sötétítés: DIN 4
  • Válaszidő: 0,2 ms
  • 4 db ív  szenzor
  • Energiaellátás: Szolár és akkumulátor
  • Látószög: 160°
  • Egyéni respirátor : PRSL szűrés
Felhasználási terület

MIG/MAG hegesztéshez
•TIG hegesztéshez
•Pálcaelektródás hegesztéshez
•Csiszolás-köszörülés


AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz