SBT STR VSR - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SBT STR VSR

Termékek

SBT

A Plymovent SBT-rendszer úgy került kialakításra, hogy bármely szer kipufogócsövéhez csatlakoztatva az  a kipufogógáz közel 100 %-át elszívja. Az SBT rendszer szerállásonként egyedileg alkalmazható , olyan esetekben , ahol a kipufogócső és a kijárati kapu közötti távolság nem haladja meg a 9 métert. A használathoz egyedül szükséges feltétel: a tűzoltó gépjármű szerállásba érkezését követően a kipufogócsatlakozót a kipufogócsőre kell illeszteni.

Lásd: bemutató video

STR

A Plymovent STR-rendszer úgy került kialakításra, hogy bármely szer kipufogócsövéhez csatlakoztatva az  a kipufogógáz közel 100 %-át elszívja.
A Plymovent STR áthajtó  rendszer szerállások esetén ideális, ott ahol a szerek párosával állnak. Minden önműködően történik a ventilátorindítástól az elszívótömlő  kijárati leválásáig. A használathoz egyedül szükséges feltétel: a tűzoltó gépjármű szerállásba érkezését követően a kipufogócsatlakozót a kipufogócsőre kell illeszteni.

VSR

A Plymovent VSR rendszert függőleges kialakításúkipufogócsövek esetén célszerű használni. A "V" alakú dokkolóegység irányítja a gépjármű kipufogócsövét a sínprofilba. Az elszívósín oldalirányban képes mozogni, ezzel lehetővé téve a rendszer oldalirányú - kipufogócsőhöz történő - igazodását. A rendszer teljesen önműködö, emberi kéz érintésére nincs szükség. A motort kell beindítani és ki kell állni a szerállásból. A ventilátor önműködően beindul  és a rendszer automatikusan leválik. A robosztus , egy darabból álló alumínium sínprofil erős és hosszú élettartamú.

AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz