VisionAir Carbonmax - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VisionAir Carbonmax

Közösségi terek légtisztítása

VisionAir CarbonMax a nagy koncentrációjú szagok leválasztására alkalmas. Gyakorlatilag kellemetlen szagok illetve illékony szerves összetevők (VOC) mindenhol találhatók pl.mosodákban,sokszorosító helyiségekben, várótermekben, étkezdékben, WC-kben (vizelet és ürülékszag) kórházi kezelő helyiségekben. Festék , tisztítószerek, fénymásolók, műanyagáruk, bútor, építőanyag, padló és falburkolók, csak néhány példa azokra az anyagokra melyekből jelentős mennyiségű VOC szabadulhat fel.

A VisionAir CarbonMax két méretben készül . A (munka) helyiségek méretétől függően  VisionAir1 illetve  VisionAir2 között lehet választani. A  VisionAir2 teljesítménye és kapacitása a VisionAir1 kétszerese.Mindkét berendezés álmennyezetbe építhető, illetve  mennyezetre függeszthető. VisionAir1 -t falra lehet szerelni vagy lábra állítható. A stílusos formatervezésnek köszönhetően a készülékek bármely helységben használhatóak. Ezen túlmenően a berendezés zajterhelése igen alacsony illetve felhasználóbarát.

A  légtisztítók visszaforgatják a levegőt így a drága fűtési energia nem távozik a kültérbe. A VisionAir készülékeket alapkivitelben FreeBreeze illatkapszulával szállítjuk, biztosítva azt, hogy a visszafújt levegő mindig friss érzetet keltsen
A szűrőrendszer  a  levegőt 2  lépcsőben szűri meg . Az előszűrő   leválasztja a durva por frakciót és egyéb olyan szennyezőket, mint a haj, szőr illetve bőr darabkákat mind emberi, mind állati eredettel .

A  CarbonMax filterben történik a fő szűrési folyamat melynek során a berendezés leválasztja a levegőből a kellemetlen szagokat és  illékony szerves összetevőket. A szűrő tervezése folytán a lehető legtöbb fajtájú káros gázt , kellemetlen szagot képes elnyelni a levegőből. A közel 4 kg -os aktívszén tartalomnak köszönhetően a CarbonMax filter hosszú ideig képes kifejteni  hatását .

Rendszeres és szakszerű karbantartás igényelt hogy a berendezés előnyeit hosszútávon is élvezni lehessen.A berendezést javasolt karbantartási szerződés keretében üzemeltetni, mely megállapodást megkötheti például a helyi  Plymovent kereskedőjével.

AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz