VisionAir Electromax - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VisionAir Electromax

Közösségi terek légtisztítása

VisionAir ElectroMax

VisionAir ElectroMax -ot szállodákban, éttermekben, tárgyaló helyiségekben, irodákban kávézokban , büfékben, ruházati outletekben  iskolákban és várótermekben javasolt használni.

A VisionAir két méretben készül . A helyiségek méretétől függően  VisionAir1 illetve  VisionAir2 között lehet választani. A  VisionAir2 teljesítménye és kapacitása a VisionAir1 kétszerese. Mindkét berendezés álmennyezetbe építhető, illetve  mennyezetre függeszthető. VisionAir1 -t falra lehet szerelni vagy lábra állítható. A stílusos formatervezésnek köszönhetően a készülékek bármely helységben használhatóak. Ezen túlmenően a berendezés zajterhelése igen alacsony illetve felhasználóbarát
A  légtisztítók visszaforgatják a levegőt így a drága fűtési energia nem távozik a kültérbe. A VisionAir készülékeket alapkivitelben FreeBreeze illatkapszulával szállítjuk, biztosítva azt, hogy a visszafújt levegő mindig friss érzetet keltsen.

Ez a légtisztító család egyedülálló szűrőmechanizmussal rendelkezik, mely a beltéri levegőt 3 lépcsőben szűri meg. Az előszűrő leválasztja a durva por frakciót,valamint az olyan nagyobb méretű szennyezőket, mint a humán illetve állati eredetű  haj,szőr és bőrdarabokat.Az ElectroMax elektrosztatikus főszűrő megszűri a maradék  0.01 mikronnál kisebb részecskéket. Végül az aktívszénfő szűrő megköti a kellemetlen szagokat és illékony organikus anyagokat. Az ElectroMax szűrő jó hatásfokát az elektrosztatikus töltésen alapuló szűrési módjának köszönheti.
Rendszeres és szakszerű karbantartás igényelt hogy a berendezés előnyeit hosszútávon is élvezni lehessen.A berendezést javasolt karbantartási szerződés keretében üzemeltetni, mely megállapodást megkötheti például a helyi  Plymovent kereskedőjével.

AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz