VisionAir Enzymax - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VisionAir Enzymax

Közösségi terek légtisztítása

VisionAir EnzyMax az olyan mikrrganizmusok elpusztítására szolgál, mint vírusok, gombák és baktériumok.A kórházakban, fogorvosi rendelőkben és laboratóriumokban a levegő baktériumok  és vírusok általi fertőzöttsége jóval magasabb, mint bárhol máshol.Következésképp az ott dolgozók fokozottan ki vannak téve a fertőzésveszélynek. Azonban az iskolákban, bölcsődékben-óvodákban  , irattárakban az élelmiszeripari létesítményekben egyaránt ott leselkednek a baktériumok,vírusok és gombák az összes veszélyükkel együtt.  

A VisionAir két méretben készül . A helyiségek méretétől függően  VisionAir1 illetve  VisionAir2 között lehet választani. A  VisionAir2 teljesítménye és kapacitása a VisionAir1 kétszerese.Mindkét berendezés álmennyezetbe építhető, illetve  mennyezetre függeszthető. VisionAir1 -t falra lehet szerelni vagy lábra állítható. A stílusos formatervezésnek köszönhetően a készülékek bármely helységben használhatóak. Ezen túlmenően a berendezés zajterhelése igen alacsony illetve felhasználóbarát


A  légtisztítók visszaforgatják a levegőt így a drága fűtési energia nem távozik a kültérbe. A VisionAir készülékeket alapkivitelben FreeBreeze illatkapszulával szállítjuk, biztosítva azt, hogy a visszafújt levegő mindig friss érzetet keltsen.

Euromate különféle olyan szűrőtechnológiákat kínál , mely megoldást jelent az egyedi  beltéri levegőminőség problematikájára. Az egyedileg tervezett szűrőrendszer  a beltéri levegőt 3 lépcsőben szűri meg és optimális hatásfokot biztosít. Az előszűrő   leválasztja a durva por frakciót és egyéb olyan szennyezőket, mint a haj, szőr illetve bőr darabkákat mind emberi, mind állati eredettel .

A szűrőbertendezés nagy erőssége az EnzyMax fő szűrő. Ez egy kiváló minőségű HEPA 11 mechanikus szűrőből áll , melynek papír alapú felülete természetes eredetű   enzimet tartalmaz , mely elpusztítja  a mikroorganizmusokat.Ezek az  enzimek behatolnak a mikróbák sejtfalába és elpusztítják azt. Végezetül az aktívszén szűrő elnyeli a kellemetlen szagokat.

Rendszeres és szakszerű karbantartás igényelt hogy a berendezés előnyeit hosszútávon is élvezni lehessen.A berendezést javasolt karbantartási szerződés keretében üzemeltetni, mely megállapodást megkötheti például a helyi  Plymovent kereskedőjével.


AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz