VisionAir Mediamax - AC Plymovent - tiszta levegő a munkahelyen

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VisionAir Mediamax

Közösségi terek légtisztítása

Légtisztító mechanikus szűréssel


VisionAir MediaMax felhasználási helyei irodák,üzletek,váróhelyiségek,tárgyalóhelyiségek,iskolák, ügyfélszolgálati irodák,könyvtárak valamint sokszorosító helyiségek lehetnek.

A VisionAir két méretben készül . A helyiségek méretétől függően  VisionAir1 illetve  VisionAir2 között lehet választani. A  VisionAir2 teljesítménye és kapacitása a VisionAir1 kétszerese. Mindkét berendezés álmennyezetbe építhető, illetve  mennyezetre függeszthető. VisionAir1 -t falra lehet szerelni vagy lábra állítható. A stílusos formatervezésnek köszönhetően a készülékek bármely helységben használhatóak. Ezen túlmenően a berendezés zajterhelése igen alacsony illetve felhasználóbarát.   
A  légtisztítók visszaforgatják a levegőt így a drága fűtési energia nem távozik a kültérbe. A VisionAir készülékeket alapkivitelben FreeBreeze illatkapszulával szállítjuk, biztosítva azt, hogy a visszafújt levegő mindig friss érzetet keltsen.
Ez a légtisztító család egyedülálló szűrőmechanizmussal rendelkezik,amely gyorsan és hatásosan választja le az olyan mikroszemcséket, mint por,baktériumok,valamint dohányfüst. A VisionAir MediaMax különösen javasolt poros (kevéssé vagy rosszul szellőztetett) terekben. A szennyezett levegő belép a MediaMax készülék mikronyílásaiba majd a részcskék többségét a szűrőberendezés leválasztja.
A MediaMax szűrőbetétje erősített, környezetbarát papírból készül. A szűrőanyag hajtogatásának köszönhetően nagy felülető szűrőbetét a végeredmény. A betét kivitelének köszönhetően a szűrőanyag nem deformálódik a készülékben képződő vákuum esetén. A szűrőfelület nagysága miatt a készülékben képződő nyomáskülönbség alacsony , így a berendezés levegőszállítása nagy.

Rendszeres és szakszerű karbantartás igényelt hogy a berendezés előnyeit hosszútávon is élvezni lehessen.A berendezést javasolt karbantartási szerződés keretében üzemeltetni, mely megállapodást megkötheti például a helyi  Plymovent kereskedőjével..

AC Plymovent Kft hivatalos honlapja © AC Plymovent Kft 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz