MACH-TECH 2022 szakkiállítás – AC Plymovent Kft. NEM állít ki !


Sok szakmabéli kollégánkhoz hasonlóan az idei évben AC Plymovent Kft. sem állít ki a Hungexpo-n. Az elmúlt 20-30 év tapasztalatai azt mutatják, hogy egy kiállítási tárgyalás nem pótolhat egy megrendelő telephelyén folytatott, alapos helyszíni megbeszélést, miközben a kapcsolatfelvétel a 21-ik században, különösen egy COVID korszakban már egy kattintáson múlik csak.
Idei újdonságunk a ControlProConnect Plymovent intelligens platformja, amely lehetővé teszi az olyan nagyvállalati rendszerek, mint az MDB PRO SCS PRO, Diluter és PushPull elszívók vezérlését.Addig is ajánljuk figyelmébe olyan évtizedes sikertermékeinket, mint az MDB központi elszívó-szűrőrendszerek, Diluter csarnoki légtisztítóink.MobilePro - továbbfejlesztett – hordozható öntisztító füstelszívónk, illetve kedvező árú - vagy hordoznató - Go elszívó családunkat a nem helyhez kötött elszívási célokat szolgálják ki, miközben rendelkeznek telepített kivitelű családtagokkal mint pl. WallPro illetve . Mono/Dual Go típusok.


Helyi (karos) elszívóberendezéseink kiváló alternatívája a DraftMax köszörűs, hehegesztő asztalunkszenzációs szűrő élettartammal.A fent nevezett berendezések kiválóan és fenntartható költségek mellett látják el feladatukat úgy, hogy közben alkalmasak rozsdamentes acél hegesztése illetve csiszolása során keletkező porok füstök szűrésére (W3) és a tiszta levegő csarnokba történő visszaforgatására a hatályos munkavédelmi előírások mellett .


Olajköd elszívó berendezéseink évtizedek óta megbízhatóan látják el feladatukat központi ME illetve sziget jellegű MW kivitelben.A kiállítás miatti reklámkiadásaink elmaradása miatt keletkező megtakarításunkat, időben célzottan, illetve rendelési mennyiség függvényében targyalásos formában áll módunkban biztosítani. A kedvezmény igénybevételének alapfeltétele: termékre,projektre vonatkozó írásos megrendelés kiadása 2022. május 16-előtt.