top of page

Internal Grabber® | Univerzális kipufogó csatlakozó

Az univerzális kipufogócső csatlakozó

Fontos tudni

A Internal Grabber® egy univerzális, szabadalmaztatott* járműkipufogógáz-elszívó csatlakozó, mely az egyéb csatlakozó fejeket feleslegessé teszi. 

Dokumentumok

Leírás

A Plymovent Internal Grabber® kipufogó csatlakozója egy új, univerzális fej, amely illeszkedik minden személygépkocsi és kisteherautó kipufogócsövének formájához és helyzetéhez. Ez a szabadalmaztatott* csatlakozó elavulttá teszi a más típusú fejeket.Egy méret mindenhez passzol!

A Internal Grabber® csatlakoztatható a szabványos vízszintes kivezetésekhez, kettős kipufogócsövekhez és még a jármű lökhárítóján keresztül kilépő süllyesztett kipufogócsövekhez is. A kiálló csőrnek és az ergonomikus testnek köszönhetően az Internal Grabber® csatlakozót könnyű felszerelni.

A csőr tartós, fekete passzivált acélból készült precíziós csőbilincsekből áll, amelyek könnyen belekapaszkodnak bármilyen kipufogócsőbe. A nyél pedig egyedi fröccsöntött PA kompozitból készült.Egyedülálló, meghosszabbítható rugalmas peremű mandzsetta.

A kipufogógázok optimális elszívása érdekében az elforgatható és kihúzható "mandzsetta" képes a karosszériához közel elhelyezkedni. Egyedülálló kialakítása puha peremmel rendelkezik a jármű külsejének védelme érdekében.

A 360°-ban elforgatható gallér egyetlen kipufogócső vagy két csővéghez történő csatlakozásra is alkalmas.Kettős kipufogógáz-elszívó képesség

A dupla kipufogócsöves kipufogórendszerekhez könnyen hozzáadható egy második Grabber. A "pillangófogadóval" egyszerűen, szerszám nélkül csatlakoztathat egy második Internal Grabber®-t az előzőhöz. Ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy a füstöt a forrásnál fogja fel, ami elengedhetetlen az Ön, alkalmazottai és ügyfelei biztonsága szempontjából.Ergonomikus és felhasználóbarát

Ez a fúvóka egy rendkívül ergonomikus eszköz minden kipufogógáz-elszívási igényéhez. Önbeálló szorítófogantyúval rendelkezik a kipufogócsőhöz való könnyed és sima rögzítés érdekében. Ez a markolat hihetetlenül kényelmes a kéznek.

Alapfelszereltségként beépített zárócsappantyúval rendelkezik, amely automatikusan nyílik és záródik.Kompatibilis a különböző tömlőkkel

A Internal Grabber® alapfelszereltségként 4 hüvelykes (100 mm) tömlőcsatlakozóval rendelkezik. Más tömlőátmérőjű tömlőkhöz 3 opcionális adapter áll rendelkezésre. Egy adapter könnyedén csatlakoztatható a Internal Grabber®-hez. A 4 hüvelykes (100 mm) szabványos Internal Grabber® méret mellett a rendelkezésre álló adapterek 3 hüvelykes (75 mm), 5 hüvelykes (125 mm) és 6 hüvelykes (150 mm) átmérőjű tömlőket is fogadnak.

Ezenkívül a Internal Grabber® bármilyen tömlőmárkával kompatibilis.Gyors és egyszerű tárolás

A Internal Grabber® mágnesesen rögzíthető tároló "állvánnyal" rendelkezik. Ez a fali tartó biztonságos és a közlekedés elől elzárt tárolási lehetőséget biztosít.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

Tulajdonságok

  • Bármilyen kipufogóformához igazodik

  • Kompatibilis a különböző tömlőátmérőkkel, bármilyen márkájú tömlővel

  • Hosszabbítható mandzsetta  puha peremmel a kipufogógázok optimális befogása érdekében

  • Önbeálló szorítómarkolat a könnyed és sima rögzítéshez

  • Forgatható nyak a dupla kipufogócsövek befogadásához

  • Kettős kipufogógáz-képesség

  • Automatikus légszelep

  • Robusztus csőr

Mihez ajánljuk

  • Különböző járműtípusokat kiszolgáló szervizek

bottom of page