top of page

Hegesztő és csiszoló fejpajzs

A lehető legjobb személyi védelem hegesztés és csiszolás közben

Fontos tudni

A PersonalPro hegesztési munkákhoz egy sokoldalú, friss levegős hegesztősisak, amely alkalmas elektródás, MIG/MAG és TIG hegesztéshez, valamint csiszolási munkákhoz.

Dokumentumok

Leírás

Új generációs hegesztősisak

A PersonalPro hegesztősisakok megfelelnek a hegesztőipar legújabb fejlesztéseinek, és a sisakok új generációjához tartoznak, amelyek felnyitható maszkkal vannak ellátva, alatta állandó, átlátszó szemellenzővel. Ez a megoldás állandó védelmet nyújt a hegesztési füst és annak utófüstje ellen, emellett a sisakot csiszolásra is alkalmassá teszi.Műszaki adatok

Automatikus, sötét színű, DIN 9-13 szabvány szerinti fényre sötétedő szemvédelemmel ellátott védősisak. Ezenkívül a sisak 4 ívérzékelővel és mindössze 0,2 ms reakcióidővel rendelkezik. Ez biztosítja a megfelelő arcvédelmet, amikor arra szükség van, anélkül, hogy állandóan fel- és lehajtogatná az elülső sisakrészt, hogy ellenőrizze a munkadarabot. A hegesztő sisak előlapja 160°-os kilátást biztosít, mivel két oldalsó ablakkal rendelkezik. A hegesztő sisak előlapja alatt egy extra nagyméretű csiszolási védőmaszk található.

A sisak megfelel 3 európai szabványnak: EN 166 B, EN 175 B és EN 379 szabványoknak. Ez a hegesztősisak biztosítja, hogy könnyen válthat a csiszolási és hegesztési munkák között.PAPR egység

A frisslevegő-szűrő szűrt friss levegőt biztosít a hegesztési munka során. A készülék 2 sebességgel rendelkezik: egy 180 l/perc normál sebességgel és egy 220 l/perc magasabb sebességgel. A sebesség kiválasztása a hegesztő szokásain, az alkalmazáson és a környezeten alapul. A nagyméretű gomb garantálja a motoros egység egyszerű működtetését.

A motoregységben lévő szűrő PRSL TH2 (újrafelhasználható szilárd és folyékony részecskék) besorolású.

A tölthető lítium akkumulátor alapfelszereltségként 10 órán keresztül használható, és garantálja, hogy a teljes súly alacsony maradjon. Az opcionális heveder az egységhez rögzíthető, hogy az 1,18 kg-os súly jobban eloszoljon.

A PAPR készülék vizuális és hangjelzést ad, ha az akkumulátor majdnem lemerült vagy a szűrő megtelt.Tartozékok
A frisslevegő-egységgel ellátott hegesztő- és köszörűsisakokat alapfelszereltségként légtömlővel és erős tárolótáskával szállítjuk. Ezen kívül különböző tartozékok, például különböző látástípusoknak megfelelő nagyító lencsék, heveder és övhosszabbító állnak rendelkezésre.

Tulajdonságok

 • Sötét árnyalat: DIN 9-13

 • Világos árnyalat: DIN 4

 • Kapcsolási sebesség: 0,2 ms

 • 4 ívérzékelő

 • Energiaellátás: Napelem és akkumulátorok

 • Vízszintes látószög: 160°

 • PAPR egység: PRSL szűrés

Mihez ajánljuk

 • MIG/MAG hegesztés

 • TIG hegesztés

 • Elektróda

 • Csiszolás

bottom of page