top of page

Vágási és köszörülési friss levegős fejpajzsok

A lehető legjobb személyi védelem vágás és csiszolás közben

Fontos tudni

A Plymovent PersonalPro vágó- és csiszoló fejpajzs frisslevegő- befúvó csatlakozik, és egész napos kényelmet biztosít.

Dokumentumok

Leírás

A Plymovent PersonalPro termékcsaládot kifejezetten úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa a vágás, a csiszolás és a az ehhez társuló levegőben szálló füst és porszennyezés ellen. A PersonalPro kényelmet, optimális illeszkedést és stílust biztosít a felhasználó számára. Biztonságosabb és produktívabb munkakörnyezetet eredményezve.PersonalPro vágási tevékenységekhez
A PersonalPro termékcsaládban a vágási munkákhoz is van megfelelő termék. A könnyű csiszolósisak mindössze 328 g súlyú, ezért garantálja a tökéletes viselési kényelmet. Nagyméretű arcvédővel és állítható fejpánttal rendelkezik. Ez a csiszolósisak az EN 12941:1998 és az EN 175 B szabványoknak megfelelő arcvédelmet nyújt.PAPR egység
A frisslevegő-szűrő szűrt friss levegőt biztosít a vágási munka során. A készülék 2 sebességgel rendelkezik: egy 180 l/min-es normál sebességgel és egy 220 l/min-es magasabb sebességgel. A sebesség kiválasztása a hegesztő szokásain, az alkalmazáson és a környezeten alapul. A nagyméretű gomb garantálja a motoregység egyszerű működtetését.

A motoregységben lévő szűrő PRSL TH2 (újrafelhasználható szilárd és folyékony részecskék) besorolású.

A tölthető lítium akkumulátor alapfelszereltségként 10 órán keresztül használható, és garantálja, hogy a teljes súly alacsony maradjon. Az opcionális heveder az egységhez rögzíthető, hogy az 1,18 kg-os súly jobban eloszoljon.

A PAPR készülék vizuális és hangjelzést ad, ha az akkumulátor majdnem lemerült vagy a szűrő megtelt.Tartozékok
A frisslevegő-egységgel ellátott vágó- és köszörűsisakokat alapfelszereltségként légtömlővel és robusztus tárolótáskával szállítjuk. Ezen kívül különböző tartozékok, például különböző nagyító lencsék, heveder és övhosszabbító is rendelkezésre állnak.

Tulajdonságok

  • Nagy csiszoló napellenző

  • Szűrt friss levegő befúvó egység: PRSL szűrés

  • 2 lfokozatú légbefúvás

  • könnyű

Mihez ajánljuk

  • Vágási tevékenységek

  • Köszörülés

További termékek a kategóriában

bottom of page