top of page

ME

Moduláris szűrőrendszer az olajköd hatékony eltávolítására

Fontos tudni

Ez a moduláris szűrőrendszer hatékonyan csökkenti a hűtő-kenő folyadékok háttérkoncentrációját a CNC-gépeknél és más fémmegmunkálási folyamatok során.

Dokumentumok

Leírás

A MistEliminator egy moduláris szűrőrendszer, amely csökkenti az olajköd háttérkoncentrációját esztergapadokon vagy dedikált (CNC) gépközpontokban a fémmegmunkálási folyamatok során. Az olajköd típusától függően választhatja az ME-3 vagy az ME-4 sorozatot. Minden szűrőegység és szűrőoszlop moduláris, és az Ön igényeihez igazítható.Visszavezetés esetén további HEPA-szűrő használata ajánlott. A recirkuláció biztosítja, hogy a drágán felmelegített vagy lehűtött levegő a munkahelyen belül maradjon. Ez nemcsak energiát takarít meg, hanem csökkenti a fűtési és szellőzési költségeket is.Beépített ventilátor
Az önálló, helyhez kötött egységek mellett a Plymovent kínál all-in megoldásokat is. Az ME-42/F1 és az ME-42/F2 a standard szűrőegységen felül egy integrált elszívó ventilátort tartalmaz. A beépített ventilátor fő előnye, hogy nincs szükség légcsatorna kiépítésre.

Tulajdonságok

  • Megfelel az egészségügyi és biztonsági előírásoknak

  • Az egészségügyi kockázatok minimalizálása a munkahelyen

  • Biztonságos munkakörnyezet

  • Javított termelékenység

  • Csökkentett karbantartási/üzemeltetési költségek

  • Energiatakarékosság; levegő visszaforgatás esetén

Mihez ajánljuk

Olyan alkalmazások, ahol olajköd vagy olajfüst keletkezik, amikor fémmegmunkáló folyadékokat (HKF) használnak fém munkadarabok hűtésére vagy alkatrészek és szerszámok kenésére a fémmegmunkálási folyamat során. Az HKF egy általános kifejezés, és hűtő- vagy kenőanyagként használják.

További termékek a kategóriában

bottom of page