top of page

Nagy igénybevételű hegesztőpisztoly-elszívó rendszer

Nagy teljesítményű hegesztési füstelszívás több hegesztőpisztolyhoz

Fontos tudni

A pisztolyon történő elszívás hatékony módja a hegesztési füstök forrásnál történő elszívásának. Az MDB-2/HV PRO egy nagy igénybe vételre alkalmas hegesztőpisztoly-elszívó rendszer.

Dokumentumok

Leírás

Az MDB-2/HV PRO egy központi magasvákuum-szűrőrendszer beépített vákuumszívattyúval 6-10* elszívó pisztolyhoz való csatlakozáshoz. Ez a rendszer kiváló teljesítményű, rendkívül hatékony és öntisztító.

Ez a központi szűrőrendszer intenzív kézi hegesztéshez és hosszú hegesztési műveletekhez ajánlott. Az automatikus szűrőtisztítás eltávolítja a leválasztott port a szűrőbetétből, és a portartályba dobja. Ez a nagyméretű porgyűjtő hordó egy hozzá csatlakozó emelővel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a veszélyes por nem szivárog ki és könnyen üríthető.

A nagy teljesítményű, 14,5 kW-os vákuumszívattyú elszívási teljesítménye manuálisan az igényekhez igazítható. A készülék alapfelszereltségként frekvenciaváltóval van felszerelve, amely ezt lehetővé teszi. Opcionálisan az elszívó rendszer WCS-vezérlődobozhoz és hegesztőkábel-érzékelőhöz csatlakoztatható, ez az érzékelő érzékeli a hegesztési tevékenységet, és automatikusan elindítja vagy leállítja a készüléket.Szűrővezérlés intuitív érintőképernyőn keresztül
Az MDB-2/HV vezérlése egy intuitív érintőképernyővel ellátott HMI-vel ellátott ControlPro segítségével történik. Ez nagyon egyszerűvé teszi a készülék üzemeltetését, és betekintést nyújt a szűrőrendszer működésébe/beállításába, pl. a tisztítási ciklus elindítása vagy a heti időzítő egyszerű beállítása az automatikus indításhoz/leállításhoz. A ControlPro azt is jelzi, ha a szűrőbetétek elérik élettartamuk végét.Alacsony zajszint
Az MDB-2/HV PRO figyelemre méltóan csendes, hangszintje jóval 70 dB(A) alatt van. A vákuumszívattyúalapesetben hangelnyelő burkolatban van elhelyezve, a kifújt levegőzajt pedig a kifúvó csonkon elhelyezett hangcsillapító csökkenti le.Tűzvédelem a pisztolyelszívó rendszerhez
A rendszer egy labirintus szikracsapdát tartalmaz, amely megakadályozza, hogy a szikrák elérjék a szűrőbetéteket. Ezenkívül opcionális tűzvédelmi rendszer is felszerelhető.A rendszer könnyen áthelyezhető, ha a műhely elrendezése megváltozik.
Áthelyezés esetén az elszívórendszer könnyen átalakítható. A szívóoldali bemenet gyorscsatlakozóval rendelkezik a készülék bal vagy jobb oldalán. Az egység alján targonca emelőpontok vannak beépítve, valamint állítható lábak, amelyek megakadályozzák az elszívórendszer instabilitását.* A maximális szám a hegesztő pisztoly specifikációjától függ.

Tulajdonságok

  • Központi szűrőrendszer akár 10 elszívással rendelkező hegesztőpisztoly számára.

  • RamAirTM impulzuserősítő a hatékony tisztításért és a szűrő hosszú élettartamáért.

  • Alacsony, mindössze 68 dB-es zajszint.

  • HMI intuitív érintőképernyővel a szűrőrendszer működésébe való könnyű betekintésért.

  • Az elszívórendszer könnyen áthelyezhető, ha a gyár elrendezése megváltozik.

Mihez ajánljuk

  • Intenzív kézi hegesztés

  • Hosszú kézi hegesztési munkamenetek

bottom of page