top of page

PHV

Hordozható nagyvákuumú por- és hegesztési füstszűrő/elszívó

Fontos tudni

A PHV egy porszívó méretű, nagy vákuumú hordozható készülék. Mindenhol használható, még olyan helyeken is, amelyek nem vagy nehezen megközelíthetőek a helyhez kötött és nagyobb mobil egységek számára.

Dokumentumok

Leírás

A PHV egy hordozható elszívó. A hegesztési füstöt és a csiszolóport a forrás közelében szívja el. A PHV bárhol használható, még olyan helyeken is, amelyek a szokásos elszívókarok vagy mobil egységek számára nem vagy nehezen hozzáférhetőek. A készülék falra szerelhető vagy mobil egységként, kerekeken használható.Könnyű használat
A beépített automatikus indító/leállító berendezés megkönnyíti a PHV egység üzemeltetését. Az egység automatikusan bekapcsol, amint a hegesztés megkezdődik, és automatikusan kikapcsol, amint a hegesztési tevékenység befejeződik. Ez a felhasználóbarát funkció garantálja a hegesztési füst elszívásának hatékonyságát, csökkenti a zajszintet és energiát takarít meg.Hogyan működik a hordozható elszívó
A PHV egység a hegesztési füstöt a forrásnál, a hegesztési folyamat közelében szívja el. A leválasztás és szűrés öt lépésben történik, és közel 100%-os szűrési hatékonyságot* biztosít.

Az érintőleges bemenet a nagyobb részecskék ciklonális leválasztásával kezdődik.
Két szikrafogó megakadályozza, hogy a szikrák elérjék a szűrőbetétet. A kivehető/tisztítható alumínium előszűrő felfogja a nagyobb részecskéket, míg a beépített szikraszűrő a finomabb részecskéket.
A Dura-H fő szűrőbetét felülete 12 m2,ami hosszú szűrési élettartamot és a váltakozóan tömített csatornatechnológiának köszönhetően egyenletesen magas szűrési teljesítményt eredményez.
Az opcionális aktívszénszűrő (FAC -HV) semlegesíti a kellemetlen szagokat.
A végső HEPA* szűrő garantálja a magas szűrési hatékonyságot. A HEPA-szűrő alkalmassá teszi a PHV-t a rozsdamentes acél hegesztési füst alkalmazására, és alapfelszereltségként van felszerelve.


* A nagy hatékonyságú részecskeszűrő vagy HEPA egyfajta légszűrő. Ahhoz, hogy egy légszűrő a kormányzati szabványok szerint HEPA-nak minősüljön, a 0,3 mikrométeres részecskék 99,97%-át kell eltávolítania az áthaladó levegőből.

Tulajdonságok

  • Négyfokozatú szűrőrendszer

  • A Dura-H szűrőbetét hosszú szűrési élettartama.

  • Biztonságos, egyszerű működés

  • Automatikus indító/leállító rendszer, energiaköltségek megtakarítása

  • Alacsony zajszint

Mihez ajánljuk

  • Könnyű alkalmazás alkalmi hegesztéssel

  • Rozsdamentes acél hegesztése

  • Javítóműhelyek

  • Hegesztő iskolák

További termékek a kategóriában

bottom of page